23 березня 2019 р.

Члени ГО "Український молодіжний прорив" взяли участь у толоці в парку Новонароджених.


Маленькими кроками робимо Дрогобич кращим і намагаємося надихати інших!!!
Наше місто має багату історію і чудові пам'ятки, тому сюди постійно приїжджають туристи насолодитися його неповторними краєвидами.
Однак, останнім часом вся краса міста і всі хороші новини про Дрогобич затьмарюються проблемою зі сміттям.

На жаль, сміття вже стало частиною міста й почало сприйматися як належне. Часто комусь зручніше взяти й вивезти будівельне сміття у парк, його й так мало хто там бачитиме, а пакет зі сміттям взяти й поставити десь при дорозі біля дерева, його й так комунальники мусять прибрати, не кажучи вже нічого про викинуті на тротуар обгортки від цукерок чи недопалки з вікна автомобіля, викинуті на дорогу. Схоже, що сміття з вулиць перекочувало у голови багатьох мешканців.

Але все ж надія є, що ми разом зможемо все виправити.

21 березня 2019 року завдяки ініціативі студентів  Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, зокрема Гоцик Роксолана, відбулася толока у парку Новонароджених. До толоки приєднались також мешканці навколишніх будинків, ГО «Український молодіжний прорив» та інші активні дрогобичани. Результатом спільної роботи стала очищена смуга Парку новонароджених до 50 м на вул. Володимира Великого.

Але, мабуть, не це є тільки важливим. Найголовніше те, що такими маленькими кроками ми формуємо спільну відповідальність за місце, де живемо, за місто, за країну і можемо цим надихати інших.
Організатори вдячні усім, хто доєднався до прибирання, хто прагнув змін і почав їх з себе.



Майбутнє Дрогобича у наших руках,то ж давайте його робити кращим разом!

За матеріалами з Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар