27 березня 2019 р.

Заробітчани й дерибанщики! Трускавецькі депутати проголосували за землю для рейдерів.


Найгучніший дерибан землі по-трускавецьки!
Новітні рейдери знайшли дешевий спосіб привласнення земельної ділянки: відсутність будівлі, фейкові юридичні особи, «чисті» документи - і маєш на руках рішення про надання в оренду ТзОВ «Нові технології девелопмент».
Геніальний схематоз - за 9 місяців з нуля без жодного документу отримати все! Не більше кількох тисяч гривень за оформлення документів і 5 млн грн джекпоту.
А чиїми ж інтересами керувались депутати Трускавецької міської ради? Інтересами громади? Ні. Адже земля мала б йти на публічні торги, оскільки фірма, яка є справжнім власником, припинила діяльність. Цим і скористалися рейдери, створивши клон з аналогічною назвою.

А мовчазна згода депутатів засвідчила їхню безпосередню участь в освяченні дерибану! Попри те, що проект рішення не був оприлюднений за 20 робочих днів до розгляду, земельна комісія «ознайомилася» з ним поспіхом за 5 хв до засідання тут же ж у сесійній залі, попри звернення громадської організації «Рада міста», яке було озвучене перед голосуванням, очевидну відсутність об’єкту на Бандери, 31-А, депутатська більшість таки підтримала рішення про надання в оренду землі «Новим технологіям девелопмент». Мабуть, через потужну мотивацію депутатів представниками цієї фірми, дерибан ділянки, площею 0, 16 га майже вдався!
Чому майже? Бо це незаконне рішення буде оскаржене. Бо такі дії повинні мати кримінальну правову кваліфікацію. Коли суд чи правоохоронні структури визнають дерибан незаконним – то це буде підставою для відставки мера і депутатського корпусу.

До відома трускавчан, за надання в оренду земельної ділянки на вул. Бандери, 31-А проголосувати депутати: Василь Вовчанський, Богдан Габшій, Іван Герльовський, Михайло Кіселичник, Олег Карпин, Іванна Кенц-Березюк, Михайло Малащак, Тарас Матолич, Мирон Мицько, Юрій Наконечний, Руслан Пристай, Олена Савченко, Віра Сазонова, Микола Сеньків, Анатолій Стародуб, Ігор Стасик, Андрій Степаненко, Василь Тимчишак, Юрій Яворський, Андрій Кульчинський.

Нагадаємо, що ТзОВ «Нові технології девелопмент» зареєстроване у липні 2018 року, керівник – Віктор Дудзяк. Кінцевий бенефіціарний власник фірми Марина Прихідько є співзасновником і «Будівельних технологій XXI століття», у якій 99 % власності належить «Будівельній компанії «Новбуд-1». Власником цієї фірми вказано Осипа Наконечного, чий син Юрій Наконечний є депутатом Трускавецької міської ради від ВО «Свобода». Юрій Наконечний, згідно з даними з декларації, обіймає посаду директора з фінансово-економічних питань у «БК «Будівельні технології XXI століття».

Ольга КУЦ

За матеріалами djerela.

Немає коментарів:

Дописати коментар