19 квітня 2019 р.

Гірка правда про брехливого мера, або Качмар атакує Кучму!


Карточний будиночок сиплеться...
Дрогобич - невеличке містечко Західної України.
У 2014 році обирає народ мером місцевого героя майданівця атовця (читай: ставлять місцеві клани за погодженням з центральним апаратом керованого, здатного до зради ідеалів Майдану заради власної миттєвої мізерної у порівнянні зі шкодою, яку завдасть власному місту, наживи).
Задля антуражу наявності нових облич при владі дозволяють "обраному" меру запросити до себе в команду таких саме атовців (думаючи, що вони такі ж тупі і жадібні, як і їх роблений персонаж).
Двоє з запрошених варягів виявились не такими - розібрались швидко з ситуацією, почали "прибирати" ворогів, на яких вказував мер, як на представників старої системи, які заважають будувати новий світ без корупції з урахуванням ідеалів Майдану.

Не для антуражу, а для втілення справжньої мети місцевих "керівників" до мера також приставлені тіпа професіонали, які відповідають за розпил бюджету, перенаправлення корупційних потоків у потрібні кішені тощо.
Мер робить вигляд перед своїми побратимами, що не знає про те, що вчиняють його "професіонали", але при цьому особисто просить начальника певної служби не затримувати своїх "профіків" (заступника та патронатника) на хабарі за перерозподіл ринку пасажирських перевезень.
Потім гасять скандал з підприємцем, який записав на відео вимагання у нього з боку тих самих "професіоналів" грошей за незаконну забудову земельної ділянки майже в центрі міста, яку трошки з часом тому підприємцю таки сесією виділили депутати (які пошепки один одному про це відео розповідали, що не завадило їм проголосувати), хоча ця ділянка була спірною з однією крупною львівською фірмою, котрій мер перед своїм призначенням (читай для простого народу: обранням шляхом чесних виборів) вже пообіцяв віддати.
Конкурси на посади )))

Все місто знає за місяць до проведення конкурсу у ЦНАП хто саме (яка дівчинка) і за яку суму (2 тисячі баксів) переможе, меру доповідають, що його "професіонали" вже взяли ці кошти, просять проконтролювати цей процес, надати можливість хоч щось зробити, бо "ми ж не за це на Майдані стояли та в АТО воювали"...
І що ви думаєте?
Ех...
Ну ви зрозуміли?
От і ці два поїхали звідти.
Залишились місцеві активісти, журналісти, які теж проти корупції, за ідеали Майдану...
Їх голоси зараз майже не чути, хоча ні, вони глобальними справами зайняті, ультиматуми кандидату ставлять, відео звернення до виборців записуть - у них вибори Президента...
А мер атовець майданівець, який російському бізнесу двері в їх рідне місто відчинив та ще й червону стрічку при цьому перерізав разом з контрабандистами, що зафіксували всі ЗМІ...
А цього вперто не помічають...
Тепер мер відкрито, не стидаючись, всюди на світлинах ЗМІ красується з представниками старої влади, які є обличчами місцевої корупції, а його "професіонали" програють справи в судах від імені міської ради, безпринципно розпилюють бюджетні кошти, незважаючи на наявність кількох десятків кримінальних проваджень...
При цьому вдало створено інфоширму, де мера хвалять, а залишки незгодних (селяни з Брониці) називаються "агентами сторої системи", "реваншистами", "проплаченими ушльопками" тощо.

Щодо так званих "професіоналів" на яких мав би триматися призначений мер - один з них є дутою фігурою (як в прямому, так і в переносному сенсі - перекачаний стероїдний коротиш та тіпа юрист - решала, який толком і не юрист і навіть не рєшала, як показав час), але другий такі так, профі в своїй галузі та ще й на додачу з потужними родичами за спиною (ще з часів комсомолу), про третього взагалі нема про що згадувати, бо завалене сміттям місто само про все мовчки аж кричить...

Той, що є професіональним, робив кілька спроб повернути до мера тих, кого спочатку за розум, професіоналізм і рішучість остерігалися старосистемщики, але не знайшов спільних точок дотику.
Він виявився з усієї цієї брехливої "команди професіоналів" найчеснішим, а от правда доля у цього справжнього профі така, що заздрити нема чому - вся ця конструкція карточного будиночку лише на ньому одному поки що й тримається (бо по "простоті душевній" (читай: за надмірної жадібністі та остраху втратити контроль) замкнув все на собі прекрасному).

І от в такому середовищі вони вважають, що все у них добре, що всіх роблених керованих героїв вони контролюють, всіх голодних і дурних вони купили за дешево, а з конкурентами (з тими, хто ледь не зламав їм їхню махину) вони начебто розібралися...
А даремно!

Сучасна історія добре продемонструвала, що дистанційна але дійсно професійна участь в процесі може бути значно ефективнішою за брехливу та корупційну на місці )))

А ще повів вам по-секрету:
"мера вони ж самі порівнюють з телям, яке ведуть на забій" (тсссссс).

Нічого не нагадує?

А в масштабах цілої країни?

Фсьо, до офіційного оголошення остаточних результатів виборів про політику більше писати не буду, обіцяю!

За матеріалами Надії Лисeнко - Facebook         

Немає коментарів:

Дописати коментар